Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı Özel Ölçü Her Renk

Ürünlerde Arama Yap:

Gerçek Deri Koltuk lüks özel ölçü tasarım iç mimarlık exclusive hakiki deri koltuk takımı oturma grupları köşe koltuk tasarım üretim 25 Yıllık tecrübe orijinal el işçiliği

Üye Ol Üye Girişi
TÜM KREDİ KARTLARINA TAKSİT YAPIYORUZ.

Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı Özel Ölçü Her Renk

Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı U koltuk hakiki deri U şeklinde koltuk takımı gerçek deri U koltuk U köşe takımı her renk özel ölçü üretim Zarif Modern D

Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı Özel Ölçü Her Renk
Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı Özel Ölçü Her Renk

Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı Özel Ölçü Her Renk

Fiyat & Ödeme & Teslimatꜜ
Fiyat Bilgisi: Gerçek deri koltukta fiyatları belirleyen temel unsur deri markası ve türüdür. Yerli ve ithal(İtalyan) tüm markalar seçeneklerimiz arasındadır. Deri seçimi için mağazamıza gelmeli uzak müşterilerimiz arayıp bilgi almalıdır.
Renk Seçenekleri: Siyah/Beyaz/Taba/Kahverengi/Mavi/Kırmızı/Mor/Lacivert/Tümü vb. kartelalarda istediğiniz kadar çok renk, renk tonları ve deri türleri bulunur.
Fiyatı düşüren alternatifler: Gerçek deri sağlamlığında ve görünümünde suni deriler ya da kumaş(nubuk, kadife gibi) seçenekler fiyatları oldukça düşürebilir. İletişime geçip bilgi alınız.
Ölçü: Resimlerde gördüğünüz ölçüler dışında istediğiniz ölçüde çalışmaktayız.
Hazırlama ve Teslimat Süresi: Siparişin içeriğine göre ürünler ortalama 10 ila 30 gün arasında teslimata hazır hale getirilir ve 1-3 işgünü içerisinde yurt içi adrese teslim edilir. Projeli işlerde teslimat süreleri sözleşmelerde belirtilmiştir.
Online Sipariş ve Ödeme: Siparişinizi sepete atıp ödeme yapmış olsanız bile özel üretim yaptığımız için fiyat dahil istediğiniz değişiklikler uygulanır. Gördüğünüzün aynısını ya da istediğinizi değişiklikle yapıyoruz.
Genel Bilgilerꜜ
Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı U koltuk hakiki deri U şeklinde koltuk takımı gerçek deri U koltuk U köşe takımı her renk özel ölçü üretim Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı. Deri U köşe koltuk takımı modern lüks U şeklinde köşe koltuk takımı modern lüks köşe takımı özel ölçü üretim her renk deri U köşe koltuk modeli burada üretiliyor. Hakiki Deri Renk Seçenekleri: Taba renk, kahve rengi, beyaz, krem, siyah ve seçilen karteladaki tüm renkler.
Hakiki deri seçenekleri: Çatlak, antik, modern, parlak, mat her tarz
İşçilik: Orijinal el işçiliği.
Ölçü: Exclusive, projeye ve isteğe göre ölçüde üretilir.
İskelet Aksamı: Fırınlanmış Gürgen/Kayın ağacı.
Döşeme Malzemeleri: Birinci sınıf, en iyisi.
Teslimat: Tüm Türkiye ve Avrupa'ya adres teslimi, Kuzey Amerika'ya müşteriye aittir. Dünyanın diğer noktaları için bilgi alınız.
Zarif Modern Deri U Köşe Koltuk Takımı
Deri & Kumaş Örnekleriꜜ

Kartelaları tıklayın renk ve desen seçeneklerini görün. Not: Resimler üzerinden kumaş/deri seçimi yapmak yanıltıcıdır, fikir vermek için sunulmaktadır, onlarca markaya ait kartelalardan küçük bir kısmını görmektesiniz. Ayrıntılı bilgi için arayınız.

Sipariş & Mesaj Yolla
Bu sayfadaki ürün 2 kullanıcı değerlendirmesi ile 5,0 yıldız almıştır.
0216 313 00 35 0532 691 00 95 0532 691 00 95
Bu sayfayı beğendiniz mi?
Buraya kolayca erişmek için yukarıdan kolayca üye olun veya oturum açın ve favori listenize ekleyin.

1093
Ölçüler:

Sizin için seçtiklerimiz

U Koltuk

U koltuk hakiki deri U şeklinde koltuk takımı gerçek deri U koltuk U köşe takımı deri U köşe koltuk takımı modern lüks U şeklinde köşe koltuk takımı modern lüks köşe takımı özel ölçü üretim her renk deri U köşe koltuk modeli burada üretiliyor.

U Koltuk

Mesaj Yaz